Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenus
Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenusuri cu unt, apoi miezul chiflelor inmuiate in si stoarse bine si o jumatate din cascavalul ras. Se adauga sare si piper, dupa gust. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa si o fierbem in bain-marie timp de o ora. Dupa ce am rasturant-o din forma, presaram restul de cascaval ras.
Alte retete
Mamaliga cu branza
Salata cu branza
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala