Daca vrei sa pregatesti aperitive cu brinza, alege budinca cu brinza de vaca cu stafide. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Daca vrei sa pregatesti aperitive cu brinza, alege budinca cu brinza de vaca cu stafide. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala