Briose cu ton si cascaval Delaco

Briose cu ton si cascaval Delaco este o gustare delicioasa sau un aperitiv potrivit la orice petrecere.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 250 gr faina alba
  • o conserva de ton in ulei
  • 150 gr cascaval Delaco ras
  • un plic praf de copt
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare


Se scoate si se scurge tonul de ulei din conserva. Se amesteca faina cu praful de copt , se amesteca cu ouale si uleiul , se condimenteaza cu sare si piper, se adauga tonul si cascavalul ras. Se mixeaza bine. Se ung formele de briose cu ulei si se pudreaza cu faina sau se pune hartie spaciala pentru briose in forme , apoi se toarna compozitia in forme si se da la cuptor. se lasa la copt cam 25- 30 minute.


Briosele cu ton si cascaval Delaco se servesc ca si aperitiv.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors