Briosele cu chimen sunt niste aperitive excelente, aratoase si foarte satioase.
Incepem prin a bate ouale dupa care adaugam laptele si uleiul, chimenul si cascavalul il taiem in cubulete mici am pastrat 50 gr pe care l-am ras si il voi presara pe deasupra iar pe cel taiat l-am adaugat in compozitie,faina cernuta si praful de copt incorporat in faina vom turna compozitia lichida peste faina amestecand usor.
Am pregatit tavile pt briose in care am pus cosulete de hartie ,punem compozitia insa nu plina lasam liber un deget sa poata crete briosa.
Deasupra am presarat restul de chimen si cascavalul.
Dam la cuptor pentru 30 -35 minute pana se vor rumeni.
Pofta buna!
Briosele cu chimen sunt ideale pentru pachetel, aperitive sau chiar mic dejun.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post