Briosele cu cascaval Sofia si chimen sunt o gustare delicioasa si sanatoasa. Se prepara foarte usor, pot fi servite ca si aperitive la masa de sarbatoare sau ca si gustare intre mese sau la birou.
Briosele nu trebuie neaparat sa fie un desert. V-am pregatit o delicioasa si aromata gustare de briose cu cascaval Sofia de la Delaco.
Pentru inceput amesteci ouale cu laptele si uleiul. Adaugi cascavalul taiat bucatele si o lingurita si jumatate de seminte de chimen. Amesteci bine pentru a omogeniza compozitia, adaugand si faina si praful de copt.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezi formele de briose unse cu ulei si le umpli cu compozitie, insa ai grija sa lasi destul spatiu intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.
Presari pe deasupra seminte de chimen si pui la cuptor pentru 35-45 de minute pana de rumenesc bine.
Delicios si foarte usor de preparat, nu-i asa?
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si chimen pot fi servite atat calde cat si reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post