Briosele cu cascaval Sofia, masline si susan sunt pufoase, delicioase si foarte usor de facut.
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe, si maslinele.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine, iar pe deasupra presărăm susan .
Dăm totul la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!
Brioşele cu caşcaval Sofia, măsline şi susan se pot servi ca aperitiv, sau se pot pune în pachete pentru şcoala/serviciu.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce