Briose cu cascaval Sofia, masline si susan

Briosele cu cascaval Sofia, masline si susan sunt pufoase, delicioase si foarte usor de facut.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval
  • 100 gr masline
  • susan

Mod de preparare

Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe, si maslinele.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine, iar pe deasupra presărăm susan .
Dăm totul la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!


Brioşele cu caşcaval Sofia, măsline şi susan se pot servi ca aperitiv, sau se pot pune în pachete pentru şcoala/serviciu.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce