Brioşe cu caşcaval Sofia

Brioşele cu caşcaval Sofia sunt delicioase, usor de facut si se pot servi ca aperitive sau gustari.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 4 ouă
  • 2 linguri zahăr
  • 1 vârf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri smântână
  • 4 linguri ulei
  • 200g făină
  • 400g caşcaval Sofia

Mod de preparare

- caşcavalul se dă prin răzătoare , şi se amestecă cu toate ingredientele enumerate mai sus.
- făina se amesteca cu praful de copt .
- se amesteca până se înglobează bine toate ingredientele.
- ungeţi cu un pic de unt o tavă cu forme de brioşă (puteţi pune şi hârtie de copt). Adăugaţi cam 2 linguri de compoziţie în fiecare formă (ideea e ca forma să fie plină până la jumătate).
- se încinge cuptorul la 200 grade, şi lăsăm 25-30 de minute. Verificaţi din când în când cu o scobitoare, sunt gata când scobitoarea iese curată.


Briosele cu cascaval Sofia se servesc calde sau reci, la mic dejun sau ca gustare.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post