Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se incheaga. Dupa 1-2 zile v
Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se incheaga. Dupa 1-2 zile vara si 2-3 zile iarna, devine compact. Cind e bine coagulat, se indeparteaza smintina de la suprafata si se pune la cald pe marginea plitei, pina cind incepe sa se separe laptele coagulat de zer. Se toarna apoi intr-o strecuratoare, peste care s-a pus un tifon sau un servetel curat si se lasa pina cind se scurge zerul. Se aduna apoi servetelul, se stringe usor pina se indeparteaza tot zerul. Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice.
Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice
O prajitura usor de preparat, fara coacere si extrem de racoroasa. Singurul inconvenient este faptul ca trebuie...
Cheescake cu portocaleDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata