Brinza de capra, gratinata, cu

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Felii de brinza de capra
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • Pentru dulceatza de zmeura
  • o ceapa mica (tocata marunt)
  • 200 g zmeura (proaspata sau congelata)
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de zahar
  • 3 linguri otet de zmeura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mic, cam 10 minute. Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca.

Feliile de brinza se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, sub grill, pina se rumenesc.

Se servesc cu dulceatza de zmeura.

**** Zmeura o puteti inlocui cu capsuni.

Reteta propusa de Austriaca

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala