Brinza cu usturoi

Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet brinza grasa de vaci de 2oo grame
  • 2 linguri smintina
  • un virf cutit boia
  • un virf cutit sare
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina.
Se toarna compozitia intr-un bol si se orneaza cu boia si o frunza de patrunjel.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Parizer de pui facut in casa

De cand am vazut reteta Cristinei de parizer https://www.bucataras.ro/retete/parizer-de-casa-91628.html mi-a ramas...

Parizer de pui facut in casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide