Brinza Camembert la cuptor

Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, ardeiul taiat feliute, dinstuitile. Intr-o tava punet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 brinza camembert (500gr)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 250gr ciuperci
  • 100gr rosi uscate

Mod de preparare

Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, ardeiul taiat feliute, dinstuitile.

Intr-o tava puneti o folie de aluminium, asezati brinza in tava, deasupra brinzei puneti compozitia de sus(ceapa, ciuperciule, rosile, ardeiul).

Bagati tava in cuptor pentru 5-8 minute, nu mai mult, deoarece brinza se poate sparge si va curge.


Se maninca cu feli de bagheta calda si un vin rosu bun.

Pofta buna!

Reteta Brinza Camembert la cuptor a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu branza camembert: Camembert prajit cu dulceata de afine

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors