Branzoici cu branza de oaie

Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 50 gr unt
  • 1 pahar de lapte
  • 200-300 gr branza de oi
  • 2 galbenusuri
  • 250 ml ulei pentru prajit
  • sare

Mod de preparare

Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5- 6 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune cate o lingurita de amestec de branza cu 2 linguri faina si 2 galbenusuri. Se lipesc colturile opuse, se lasa branzoaicele la crescut cateva minute, dupa care se ung cu unt sau ou batut. Se pun la prajit in ulei si se introduc apoi la copt, in cuptorul incins.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post