Branza gratinata

Branza gratinata este un aperitiv delicios si care-i va surprinde placut pe invitati.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 60 gr cascaval
  • 50 gr branza telemea
  • 4 cepe albe
  • 2 rosii
  • rozmarin
  • busuioc
  • 5 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curata si taie marunt ceapa. Caleste-o in 2 linguri de ulei, la foc potrivit, pana cand devine aurie. Poti adauga la prajit cateva linguri de apa si sareaz-o.

Indeparteaza pielitele si semintele de la rosii si taie pulpa de rosii in cubulete.

Adauga rosiile la ceapa calita. Sareaza, pipereaza si scoate-le din cratita.

Bate ouale intr-un castron, adauga rozmarin si busuioc, branza telemea, sfaramata cu o furculita si piper. In cratita in care ai prajit legumele, pune restul de ulei de masline si toarna compozitia cu branza. Cand aceasta s-a legat, adauga amestecul de ceapa si rosii calite, apoi cascavalul taiat in bucati mici.


Branza gratinata se poate servi pe triunghiuri de lipie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors