Branza gratinata este un aperitiv delicios si care-i va surprinde placut pe invitati.
Curata si taie marunt ceapa. Caleste-o in 2 linguri de ulei, la foc potrivit, pana cand devine aurie. Poti adauga la prajit cateva linguri de apa si sareaz-o.
Indeparteaza pielitele si semintele de la rosii si taie pulpa de rosii in cubulete.
Adauga rosiile la ceapa calita. Sareaza, pipereaza si scoate-le din cratita.
Bate ouale intr-un castron, adauga rozmarin si busuioc, branza telemea, sfaramata cu o furculita si piper. In cratita in care ai prajit legumele, pune restul de ulei de masline si toarna compozitia cu branza. Cand aceasta s-a legat, adauga amestecul de ceapa si rosii calite, apoi cascavalul taiat in bucati mici.
Branza gratinata se poate servi pe triunghiuri de lipie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post