Branza de vaci cu maioneza

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face  maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenu

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza vaci
  • 3 oua fierte si unul crud
  • sare
  • piper
  • o ceapa mica
  • ulei
  • mustar

Mod de preparare

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenusul crud si picuram incetul cu incetul ulei. Ca sa nu se taie punem si o lingurita de mustar. Cand maioneza este gata se amesteca cu branza de vaci bine framantata. Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare. Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.

Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara

Alte aperitive rapide recomandate

Chiftele

Ciuperci la cuptor


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors