Branza de oaie marinata pe gril

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 250 gr zuchini
  • 2 catei usturoi
  • 5 linguri ulei (cel mai bun este uleiul de masline)
  • 800 g branza de oaie
  • 1 lingurita cimbru
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem.

Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat.

Taiem branza in 8 felii, le pozitionam intr-o folie de aluminiu unsa cu ulei si impartim uniform peste ele rosiile si tuchiniul, uleiul cu usturoi, cimbrul si condimentam cu piper.

Impachetam feliile de branza si le punem la rece pentru a se macera bine.

Pozitionam pe gril feliile de branza impreuna cu legumele si le prajim pana devin rosii.

Daca folosim un gril electric putem indeparta folia.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Zacusca cu vinete

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala