Branza de capra, gratinata, cu dulceata de zmeura

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza. Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc m

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Branza de capra, gratinata, cu dulceata de zmeura

Ingrediente

  • felii de brinza de capra
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • Pentru dulceata de zmeura:
  • o ceapa mica (tocata maruntel)
  • 200 g zmeura (proaspata sau congelata)
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de zahar
  • 3 linguri otet de zmeura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.

Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mic, cam 10 minute.

Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca.

Feliile de brinza se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, sub grill, pina se rumenesc.Se servesc cu dulceatza de zmeura

Zmeura o puteti inlocui cu capsuni.
Se servesc cu dulceatza de zmeura.

Pofta buna!

Reteta Branza de capra, gratinata a fost propusa de Austriaca pe forum culinar.ro

Alte retete cu branza gasiti aici:

Brinza Camembert la cuptor,

Camembert prajit cu dulceata de afine,

Minitarte cu ceapa prajita si pere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca de vinete 2

Anul acesta am facut putin diferit zacusca,a iesit super buna la fel si cea de anul trecut. Mi-au iesit mai putine borcane...

Zacusca de vinete 2
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide