Biscuiti aperitiv

Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se formeaza o compozitie omogena. Apoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g telemea de oi
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • 1 bucata ardei gras
  • 2 bucati nuci
  • 1 pachet de biscuiti

Mod de preparare

Se da prin razatoare telemeaua de oaie si apoi se amesteca cu branza de vaci untul si mararul tocat marunt pana se formeaza o compozitie omogena. Apoi aceasta se aseaza pe biscuitii sarati si se pun pe un platou. Deasupra, unii biscuiti se orneaza cu bucatele mici de ardei gras rosu, altii cu patrunjel tocat marunt sau cu miez de nuca maruntita.


Se servesc ca aperitiv

Alte aperitive recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors