Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati. Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul. Adaug
Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati.
Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul.
Adaugam galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala.
Iese bila asta pe care o dam un pic la frig (nu e necesar dar eu am bagat-o).
Dam drumul la cuptor la 220 grade.
Scoatem bila din frig si o intindem in foaie de 1 cm (nu tapetam cu nimic planul de lucru, aluatul nu se lipeste) si taiem bastonase.
Le punem in tava pe hartie de copt.
Le ungem cu albusul batut si le dam la cuptor.
Puteti pune chimen sau diferite ierburi aromatice in aluat sau deasupra bastonaselor. Reteta Bastonase de parmezan a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Acadele de parmezan,
Cheese Breadsticks (grisine),
Bruschette cu crema de oua si branza
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala