Banutii cu camembert sunt niste aperitive deosebite atat ca aspect cat si ca gust. Unde mai pui ca sunt foarte usor de pregatit, perfecte pentru mesele festive.
Se ung cu unt 24 de banuti de paine de secara (sau paine cu cereale) pe care am taiat-o cu o forma rotunda. Se unge fiecare banut cu unt, eu am folosit Almette, se lipesc apoi cate doi si se ung si deasupra.
Se taie transversal rotitele de camembert, care se mai taie inca o data in 24 de triunghiuri.
Se presara boia si se orneaza tartinele cu boabe de struguri albe si rosii.
Reteta Banuti cu camembert a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala