Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru aceasta reteta avem nevoie de brinza de vaci si telemea.
Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru aceasta reteta avem nevoie de brinza de vaci si telemea. Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta omogena. Se amesteca apoi cu mararul sau cu ceapa si se umplu ardeii. Ardeii se pun in frigider, pentru ca sa se intareasca umplutura. Cind se servesc, ardeii umpluti se taie fiecare in 4-5 felii, pe lat.
Se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felioare de rosii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post