Ardei umpluti cu branza cu boia si marar

Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei ( rosu
  • galben
  • portocaliu)
  • 500 g branza proaspata (telemea
  • branza de burduf sau orice fel de branza)
  • 50 g de unt
  • o legaturica de marar
  • o ceapa
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte. Amestecam branza cu untul (avand grija sa fie cat de cat moale), adaugam ceapa si mararul tocate marunt, sare, piper. Compozitia rezultata o impartim astfel incat o parte sa ramana asa simpla si alta parte o amestecam cu o lingura rasa de boia de ardei dulce.

Apoi umplem ardeii astfel: ardeiul portocaliu cu pasta alba, iar cel rosu si cel galben cu pasta cu boia sau fiecare cum vrea, dupa pofta inimii. La fel de bine, puteam umple si un ardei capia sau unul verde, sa avem mai multe sortimente.

Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar dam la frigider si lasam mai mult timp la rece sa se intareasca compozitia ca sa putem sa-i taiam. De preferat a doua zi.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors