Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Taiem aluatul in cerculete cu diametrul de 11 cm, folosind gura unui pahar. Asezam cercurile de aluat in ta

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g aluat pentru pateuri
  • 4 linguri sos pesto
  • 4 rosii taiate felii
  • in lipsa lor eu am folosit pasta de tomate
  • 300 g mozarella sau orice tip de cascaval

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Taiem aluatul in cerculete cu diametrul de 11 cm, folosind gura unui pahar. Asezam cercurile de aluat in tava. Fiecare cerculet il ungem cu sos pesto, pasta de tomate, asezam fellile de mozarella (cascaval) si dam la cuptor pentru circa 20 -25 de minute sau pana aluatul dvine galben, iar baza aramie.


Se pot manca si calde si reci. Reteta Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto a fost propusa de Edelweiss pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:

Soufle de branza,

Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,

Crochete cu branza feta

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors