Aperitiv de mozzarella cu ardei rosu

Se grileaza ardeii pe grill sau in cuptor care are grill/sau pe o tava in cuptor Sunt gata atunci cand pielitza incepe sa se desprinda. Se curata de p

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g mozzarella
  • 2 rosii
  • 2 ardei rosii
  • 2 catei de ustroi
  • putin oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se grileaza ardeii pe grill sau in cuptor care are grill/sau pe o tava in cuptor Sunt gata atunci cand pielitza incepe sa se desprinda.

Se curata de pielitza si se indeparteaza samburii.

Ardeii se taie felii groase, de a lungul, rosiilesi mozzarela se taie felii.

Se pune totul pe un platou,aranjati cum vreti voi.

Se sareaza ,pipereaza se presara oregano(merge si uscat) tocat.

Ustroiul de trece prin presa sau se toaca foarte marunt si se presara si el peste.

In final ,se pipereaza si se stropeste platoul cu ulei de masline.(se poate adauga si aceto balsamico).
Se serveste cu paine alba proaspata, Baguette, etc

Pofta buna!

Reteta Aperitiv de mozzarella cu Ardei rosu a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Alte retete cu mozzarella gasiti aici:

Tarte cu rosii si mozzarella,

Surpriza cu mozzarella,

Mozzarella impachetata

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala