Aperitiv cu rosii umplute

Imi plac mult aperitivele cu branza, pe care le pregatesc mereu la evenimente festive in familie. Am pregatit aceste rosii cu branza, ceapa rosie, ceapa verde, unt si susan.

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza rasa;
  • 50 g unt;
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 ceapa rosie mica;
  • sare dupa gust;
  • seminte de susan;
  • pentru decor : masline, cateva rosii cherry, 1 ardei rosu maruntit si un castravete.

Mod de preparare

Intr-un castron se framanta bine branza cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si ceapa verde. Se potriveste de sare. Se umple fiecare rosie cu branza, se presara susan si ardei rosu maruntit peste ea, se adauga deasupra cate o rosioara cherry si cate o fasie subtire de castravete, apoi se asaza frumos pe un platou si se decoreaza cu masline. Timp: 30 min Portii: 8 rosii Pofta Buna! Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/aperitiv-cu-rosii-umplute.html

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors