Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu branza si ardei, sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza, ardei, oua, unt, faina, maline, albusuri fierte, praf de copt.
Se ia o forma de chec sau una patrata, se unge cu unt si se tapeteaza cu faina sau se foloseste hartie de copt. Separi ouale, iar untul il freci cu 2 lingurite delikat. Se adauga cate un galbenus, se amesteca bine, se cerne faina si se pregateste praful de copt.
Peste crema de unt se adauga faina si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se pun ardeii taiati bucati potrivite cu branza taiata cubulete, cu maslinele si albusurile taiate felii. Compozitia se toarna in tava si se lasa la cuptor 60 de minute.
Se serveste rece, taiata felii.Aperitivul se serveste cu salata.
Alte retete recomandate:
Biscuiti aperitiv
Aperitiv cu ficat de pui
Aperitiv cu ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post