Pasta de masline

Se curata maslinele de samburi, apoi se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul batut spuma si se potrivesc la gust cu zeama de lamaie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr masline
  • 200 gr unt
  • 1 jumatate lamaie

Mod de preparare

Se curata maslinele de samburi, apoi se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul batut spuma si se potrivesc la gust cu zeama de lamaie.


Alte aperitive: Piftie de curcan Saratele Chiftele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala