Suc prin presare la rece din grepfruit, spanac si patrunjel

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Grepfruit
  • 1 Mar
  • ½ legatura de patrunjel
  • 2 maini de spanac
  • ½ lamaie

Mod de preparare

• Decojiti grepfruit-ul si lamaia
• Spalati bine spanacul si restul ingredientelor
• Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului cu presare la rece Kuvings C9500PR.

Savurati cu placere!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce