Suc prin presare la rece din ghimbir si telina apio

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ Castravete
  • 1 Mar
  • 3 frunze de telina apio
  • o felie de 56 mm ghimbir

Mod de preparare

• Decojiti partial castravetele si ghimbirul
• Spalati bine marul si telina apio
• Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului cu presare la rece Kuvings C9500PR
Savurati cu placere!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce