• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
• spalati bine toate ingredientele
• introduceti treptat ingredientele in storcator, patrunjelul, marul, frunzele de spanac si castravetii, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• la final turnati apa de cocos in pahar si amestecati
• sucul se bea imediat dupa preparare, de 2 pe zi, pe post de gustari, timp de 2 saptamani
Carmen Bruma recomanda cateva reguli simple pe care sa le aplicati timp de 2 saptamani, pentru o detoxifiere „blanda" si eliminarea surplusului de kilograme nedorit:
- consumati de 2 ori pe zi acest suc (250 ml) din verdeturi de sezon cu efect detoxifiant. Proportia trebuie sa fie 80% frunze si legume si 20% fructe
- eliminati timp de 2 zile pe saptamana produsele de origine animala si mancati in ziua respectiva urmatoarele ( cantitatile sunt la aprecierea voastra):
dimineata: ciuperci fierte sau la cuptor
gustare: suc verde de verdeturi
pranz: cartofi fierti in coaja cu ceapa verde, sare si ulei plus salata de varza alba
gustare: suc verde de verdeturi
seara: fasole pastai fierte cu usturoi, ulei de masline, sare si 2-3 lingurite seminte de floarea-soarelui
- excludeti (timp de 2 saptamani) orice bautura care contine cofeina, alcool, zahar sau indulcitori
- eliminati (timp de 2 saptamani) orice aliment prajit sau la conserva, mezelurile , faina alba
- mancati zilnic minimum 6 legume proaspete.
Slabirea si detoxifierea functioneaza doar pe langa o alimentatie echilibrata, te hidratezi corespunzator si faci constant miscare.
Savurati cu placere!
Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/5-reguli-sanatoase-pentru-slabit-si-detoxifiere/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post