Strudelul lichid este o varianta foarte interesanta a clasicului strudel, din punctul meu de vedere, la fel de buna.
Curatam marul si para, le taiem cuburi si le calim in unt. Le caramelizam turnand mierea peste cele doua fructe.
Le tinem pe foc inca 7-8 minute si presaram scortisoara deasupra. Si le punem in vasul blenderului unde le lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit, adaugam inghetata de frisca, gheata sfaramata, semintele de pin prajite si stafidele inmuiate si stoarse. Mixam toate ingredientele 1 minut pana obtinem o compozitie cremoasa. Eu am mai adaugat lapte pentru a obtine compozitia pe care o doream eu.
Turnam strudelul in pahare si servim.
Aceasta reteta a fost inspirata din colectia Delicii in bucatarie "Sucuri si cocktailuri din fructe" de la Adevarul.
Un storcator de fructe Philips sau un mixer vertical Philips usureaza foarte mult munca in bucatarie si la spalare de asemenea putand astfel petrece mai mult timp cu cei dragi sau relaxandu-ma in parc sau chiar scriind pentru blog.
Strudelul lichid se serveste rece, in pahare, pudrat cu cacao sau zahar pudra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post