Spalam florile de soc si se pun pe fundul unui borcan de sticla, spalat si uscat. Acoperim cu jumatate din cantitatea de zahar; apoi se taie lamiia fe
Spalam florile de soc si se pun pe fundul unui borcan de sticla, spalat si uscat.
Acoperim cu jumatate din cantitatea de zahar; apoi se
taie lamiia felii, se pune sarea de lamiie si se acopera' cu resttil de zahar.
Se umezeste amestecul cu o cana de apa rece si se lasa de pe o zi pe alta.
Se umple borcanul cu apa rece, se pune o lingurita cu boabe de orez, care
vor grabi fermentatia, si se lasa la cald sa fermenteze sase zile. Se amesteca din cind in cind in botrcan si se gusta din limonada.
Cand este gata, se scoate cu un furtun, se strecoara prin tifon si se pune in sticle.
Se tine la rece si se serveste ca bautura racoritoare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post