Lapte cu menta

Se spala si se taie foarte marunt frunzele de menta. Se amesteca foarte bine celelalte ingrediente cu blenderul sau robotul de bucatarie. Laptele batu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dl lapte batut sau chefir
  • 6-7 frunze proaspete de menta
  • 1/2 lingura de zeama de lamaie
  • 1 lingura de seminte de grau

Mod de preparare

Se spala si se taie foarte marunt frunzele de menta. Se amesteca foarte bine celelalte ingrediente cu blenderul sau robotul de bucatarie. Laptele batut sau chefirul se scot din frigider cel putin cu jumatate de ora inaintea folosirii.
Alte retete recomandate:

Sirop brad

Sirop grenadine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Este o friptura foarte frageda, gustoasa si imi place sa o pregatesc de sarbatori sau cu alte ocazii.

Friptura din pulpa de porc la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce