Desert cu fructe si lapte de migdale, made by Carmen Bruma

Acest smoothie este o gustare usor de preparat in casa, din ingrediente naturale si are putine calorii.

Portii
1
Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mango – 100 g
  • capsuni – 100 g
  • fistic – 1 lingurita
  • lapte de migdale – 100 ml
  • iaurt – 50 g

Mod de preparare

• spalati bine mango si capsunile
• curatati mango de coaja si taiati-l in bucati mai mici, inlaturand samburele
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• se toarna smoothie intr-o cupa, adaugati iaurtul si amestecati bine si presarati o lingurita de fistic macinat
• il puteti consuma imediat dupa preparare sau il puteti lasa la congelator si sa-l consumati sub forma de inghetata

Mango este o sursa grozava de vitamina A si C, ajutand la mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si ochilor si la protejarea sistemului imunitar. Mango abunda in antioxidanti si enzime benefice care ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv.

Laptele de migdale este o sursa bogata de calciu, magneziu si antioxidanti, o alternativa delicioasa si sanatoasa pentru laptele de vaca. Il poti pregati foarte usor cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings, folosind sita pentru suc. Migdalele se lasa la hidratat pentru cateva ore, apoi se adauga in storcator, alternand 1-2 linguri de migdale cu 100 ml de apa.

Capsunile sunt excelente in curele de slabire, sunt bogate in fibre alimentare, au un continut ridicat de calciu, magneziu, potasiu si fier si sunt printre cele mai bogate fructe in vitamina C.

Savurati cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/rasfat-dulce-de-martie/

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocale

Zilele trecute postase Simona niste poze cu o prajitura de post. Arata senzational si am rugat-o sa imi dea si mie...

Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocale
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala