Bautura racoritoare din pepene galben

Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in zeama de lamiie si sirop, apoi se ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg miez de pepene galben
  • 1/2 lamiie
  • sirop dintr-un pahar zahar si 2 pahare apa
  • putina esenta aromata
  • putin lichior
  • 2 pahare sifon

Mod de preparare

Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in zeama de lamiie si sirop, apoi se adauga sifonul. Se strecoara printr-un tifon si se adauga esenta aromata si lichiorul.
Se serveste de la gheata

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert - Clafoutis cu cirese

Clafoutis este un desert clasic frantuzesc, o prajitura cu fructe, o combinatie intre un pandispan si o clatita mai...

Desert - Clafoutis cu cirese
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala