Beneficiile fructelor galbene vin de la culoarea imprumutata de la soare, fiind bogate in carotinoizi si bioflavonoizi. Aceste substante le dau pigmentul si functioneaza ca niste antioxidanti. In plus, au un continut ridicat de vitamina C. Toate acestea contribuie la: buna functionare a inimii imbunatatirea acuitatii vizuale stimularea digestiei stimularea imunitatii vindecarea ranilor mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si dintilor prevenirea cancerului Acestea fiind scrise si stiute am inventat un smoothie racaoros, de vara.
Umezesti bine gura paharului cu lamaie si o incarci cu scortisoara.
Fructele le tai felii si le blendezi maximum 2 minute la viteza maxima.
Torni fructele in pahar si adaugi usor laptele de soia.
Decorezi cu semintele si o frunzulita de menta si servesti imediat.
Tips& Tricks: laptele de soia aduce un plus de calciu si vitamina D, iar semintele detoxifica organismul.
Aspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce