Smoothie inainte de ski by Carmen Bruma

Portii
1
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lapte de cocos
  • dovleac copt
  • banana
  • scortisoara
  • miere

Mod de preparare


Incalzeste cuptorul timp de 5-10 minute
Taie felii dreptunghiulare de dovleac cu dimensiunea de aproximativ 5 cm
Aseaza-le pe o foaie de copt intr-o tava si introdu-le in cuptor pentru 10 – 15 minute, pana devin usor rumenite pe margini si moi in interior
Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se odihneasca
Curata banana de coaja
Taie in felii mici dovleacul copt si banana

Apoi introdu toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixeaza timp de 45-60 de secunde.
La final scoate capacul cu lame si inlocuieste-l cu capacul TO GO.

Savureaza cu placere! 

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce