• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le pe rand in storcator: sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul. Nu va chinuiti sa taiati morcovii si lamaia, palnia storcatorului prin presare la rece Kuvings are 7,5 cm, ceea ce permite introducerea legumelor intregi.
• sucul se toarna intr-un vas de ceramica, vas emailat sau din sticla, pentru a-si pastra proprietatile. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare, pentru a beneficia de calitatile lui nutritive. Are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.
Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. Este o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale ( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic, betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor) si datorita storcatorului prin presare la rece Kuvings, beneficiati de toate aceatea la capacitate maxima. Presarea la rece este o metoda care, la o viteza redusa de doar 60 rpm, pastreaza intacti toti nutrientii din fructe sau legume.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.carmen-bruma.ro/cum-imi-recapat-energia-dupa-un-antrenament-intens/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post