Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop

• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am

Portii
4
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pomelo 0.50bucata
  • mere romanesti 5.00bucata
  • vlastari de floarea-soarelui 100.00g
  • frunze mari de salata verde 5.00bucata

Mod de preparare


• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am spalat bine si i-am eliminat pe cei care erau galbeni sau vestejiti. Merele romanesti le-am spalat bine, folosind apa puternic alcalina, speciala pentru spalat legume si fructe.
• am adaugat pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings: pomelo, vlastarii de floarea-soarelui, insa nu toti odata, ci pe rand, iar la final merele intregi, spre bucuria mea, acest storcator avand o palnie extralarga de alimentare. A iesit un smoothie racoritor si foarte aromat, fiind de acum asezat pe lista smoothie-urilor favorite.
Consum:
• se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida, iar proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri din acest smoothie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors