Smoothie de capsuni, merisoare si sfecla rosie

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 – 3 bucati de caju
  • 5 6 capsuni proaspete sau congelate
  • 50 g sfecla rosie
  • 100 g ananas
  • o lingurita de merisoare deshidratate

Mod de preparare

• Decojiti ananasul si sfecla si taiati-le in bucati mici
• Spalati bine capsunile
• Puneti toate ingredientele in blenderul Ozen cu mixare in vid HB300SV
• Fixati recipientul in aparat
• Inchideti blenderul apoi pe manual sau auto porniti blenderul
• Procesul este format din doua momente vacuum apoi mixare
• Dupa finalizarea programului eliberati supapa pentru a devida capacul de fixare apoi reluati procesul la recipient.

Savurati cu placere!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors