• rupe bananele in bucati mai mici si adauga-le in blenderul Oster Reversible impreuna cu capsunile, laptele, mierea si untul de arahide
• blendeaza pe viteza mica pana vei obtine un milkshake omogen
• distribuie-l egal in 2 borcane decorative
• lasa gelatina timp de 10 min la hidratat in sucul de la cele 2 bucati de lime
• amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina
• adauga in blenderul Oster Reversible frisca lichida, mierea, gelatina, esenta de menta, coaja rasa de lime, mascarpone si colorantul si blendeaza totul pana obtii o compozitie omogena
• distribuie compozitia egal in cele doua borcane si las-o la frigider la inchegat pentru cca o ora
• se serveste rece.
Savurati cu placere!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post