Sirop de zmeura nefiert (cu zahar)

Siropul se amesteca impreuna cu 1 kg zahar, pana se topeste zaharul. Siropul de zmeura nefiert (cu zahar) este delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l de sirop
  • 1 kg zahar
  • o tableta si jumatate de aspirina.

Mod de preparare

Siropul de zmeura nefiert se amesteca impreuna cu 1 kg zahar, pana se topeste zaharul. Lasam sa stea timp de 2-3 ore, maximum de timp este de 8 ore. Se formeaza deasupra o spuma pe care o dam deoparte, apoi lichidul se toarna in sticle. Pentru fiecare litru de sirop, adaugam o tableta si jumatate de aspirina.


Siropul de zmeura se serveste cu apa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mousse de ciocolata si fructe de padure

Pentru cei 11 anisori pe care Larissa i-a implinit luni, am pregatit un tort pe masura, cu ciocolata, cu mousse dulce acrisor...

Desert tort cu mousse de ciocolata si fructe de padure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide