Rezultatul este unul uimitor si nici macar nu am depus prea mare efort...
Trebuie sa va spun de la inceput ca totul am facut la ochi... am citit pe la voi si am facut dupa gustul meu si dupa umilele mele cunostinte. Deci.... am spalat caisele, le-am desfacut si curatat de simburi. Am pus o oala de 8 l cu apa la fiert, sa incapa toate caisele la fiert. Apa am pus cam 4-4,5 litri de apa. Am adaugat si zaharul in apa sa fiarba impreuna. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat caisele pt maxim 5 minute. Le-am scos cu o spumiera si le-am pus in robotul de bucatarie si le-am pasat bine de tot. Am pus piureul rezultat intr-o alta oala, am adugat din apa in care am fiert caisele, cam cit doriti voi sa-l diluati, sa iasa de gros...eu am pus toata apa, am pus oala la foc mic, am luat spuma formata si am lasat la fiert 1 ora. Am pus fierbinte in sticle curate si sterilizate. Am acoperit sticlele cu o patura si le-am lasat 2 zile, apoi le-am depozitat in camara. Servit cu cuburi de gheata este un deliciu!!! Mie mi-au iesit 4 sticle a 750 ml+4 sticle 500 ml zahar am pus cit am dorit eu de dulce
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post