Sampanie din bere

Toate elementele se amesteca bine si se pun in sticle groase. Se astupa cu dopuri si se leaga cu sfoara. Dupa 2-3 zile, se poate bea, tinut in prealab

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 litri apa
  • 4 sticle bere blonda
  • 1 sticla bere neagra
  • 350 gr.zahar
  • 100 gr.alcool

Mod de preparare

Toate elementele se amesteca bine si se pun in sticle groase. Se astupa cu dopuri si se leaga cu sfoara. Dupa 2-3 zile, se poate bea, tinut in prealabil 2-3 ore la rece.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala