Tuica si nucile verzi taiate bucati mici se pun intr-o sticla, se leaga cu hirtie pergament si se lasa la soare timp de 20 zile. Se adauga apoi putine
Tuica si nucile verzi taiate bucati mici se pun intr-o sticla, se leaga cu hirtie pergament si se lasa la soare timp de 20 zile. Se adauga apoi putine cuisoare, anason si scortisoara si se mai tin la soare, pina tirziu spre toamna, amestecind bine mereu continutul din sticla. Se adauga apoi un sirop de zahar rece, facut din ½ kg zahar si doua pahare mari de apa. Se strecoara, se pune in sticle si se astupa bine Se pastreaza la rece.
Pot fi servite la mic dejun aceste chifle umplute, dar pot fi luate si la pachet. Sunt gustoase, asa crocante la exterior,...
Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala