Lichior de ierburi aromate

Se pun intr-o sticla tarhonul tocat, foile de patlagele, simburii de mere striviti, foile de menta tocata, busuiocul tocat, peste care se adauga alcoo

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura tarhon tocat
  • foi (coaja) de la 2 rosii
  • 50 gr. simburi de mere
  • 1 lingurita foi de menta
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • ¾ l alcool de 90 grade
  • 200 gr. apa; SIROPUL: 200 gr. zahar
  • 150 gr. apa

Mod de preparare

Se pun intr-o sticla tarhonul tocat, foile de patlagele, simburii de mere striviti, foile de menta tocata, busuiocul tocat, peste care se adauga alcoolul si cele 200 gr apa. Dupa 30 zile se strecoara si se filtreaza. Se face un sirop din 200 gr zahar si 150 gr apa si se adauga peste lichior.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta cu branza si spanac

Nouă ne plac foarte mult plăcintele cu brânză. Aceasta este aproximativ asemănătoare plăcintei grecești...

Aperitiv placinta cu branza si spanac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala