Lichior de cirese amare

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg cirese
  • 200g simburi de cirese sfarimati
  • 1 litru alcool de 90 grade
  • 1 kg zahar Se pun intr-o sticla mare 1/2 kg cirese
  • 200g simburi de cirese sfarimati
  • alcoolul

Mod de preparare

Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din ½ l apa si ½ kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul este gata. Se strecoara si se filtreaza.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel

Pot fi servite la mic dejun aceste chifle umplute, dar pot fi luate si la pachet. Sunt gustoase, asa crocante la exterior,...

Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala