Mojito cu rom alb

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Se face cu rom.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de zahar
  • 4-5 frunze de menta
  • 60 ml rom alb
  • 1 / 2 limette taiata in sferturi
  • apa minerala
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Punem pe fundul paharului zaharul, frunzele de menta si sferturile de limetta. Zdrobim lamaia si menta cu o lingurita. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si apoi apa minerala. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de limette si servim. Noroc!


Servim Mojito imediat!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors