Cruson de capsune

Capsunele se spala, se curata de codite si se amesteca intr-un vas impreuna cu mierea si zeama de lamaie. Se lasa la frigider pentru aproximativ 2 or

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsune
  • 500 gr miere
  • 1 lamaie
  • 2 l vin alb
  • sifon
  • 100 ml rom
  • gheata

Mod de preparare

Capsunele se spala, se curata de codite si se amesteca intr-un vas impreuna cu mierea si zeama de lamaie. Se lasa la frigider pentru aproximativ 2 ore, apoi se toarna peste ele vinul si se mai lasa inca o ora la rece. Inainte de servire se adauga romul, sifon si cuburi de gheata.


Se serveste rece, cu paiul.

Alte retete:

Prajitura snikers

Ciocolata de casa

Piftie de curcan

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors