Cocteil Moscova

Pregatiti 4 pahare, in fiecare puneti cate 3-4 cuburi de gheata si turnati cate 50 ml vodca si 2 linguri suc de lamaie. Completati cu 100 ml bere blon

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cuburi de gheata
  • 50 ml vodca
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 100 ml bere blonda fara alcool

Mod de preparare

Pregatiti 4 pahare, in fiecare puneti cate 3-4 cuburi de gheata si turnati cate 50 ml vodca si 2 linguri suc de lamaie. Completati cu 100 ml bere blonda fara alcool.
Se serveste cu o felie de lamaie.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Duo mousse de ciocolata cu Miez de lapte si sos de capsuni

Bun tare miezul asta de lapte, si in acelasi timp tare decorativ...unde mai pui ca-i si foarte versatil...te poti juca cu el...

Duo mousse de ciocolata cu Miez de lapte si sos de capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala