Coctail Singapore

Ginul, brandy-ul, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se adauga in pahare inalte racite, impreuna cu cuburi de gheata. Apoi umplem

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml gin
  • 20 ml Cherry Brandy
  • apa minerala pentru completare
  • 20 ml zeama de lamaie
  • cateva felii de lamaie
  • cateva cirese de coctail

Mod de preparare

Ginul, brandy-ul, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se adauga in pahare inalte racite, impreuna cu cuburi de gheata.

Apoi umplem paharele cu apa minerala.
Felia de lamaie si cireasa se pun peste pahar, infipte intr-o tepusa.

Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare de sandvisuri:

Sandvisuri asortate

Sandvisuri calde cu parizer

Mic dejun rapid

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors